A szemhéjplasztika utáni varratszedés

Ahogyan múlnak az évek fölöttünk, úgy jelentkeznek a különböző esztétikai gondok is, mint például, hogy a szem érzékeny és vékony bőre sokat veszít a rugalmasságából, a tekintetet fáradttá, a szem kontúrját pedig határozatlanná teszi. Vannak, akik ezt egyszerűen tudomásul veszik.

Míg mások küzdenek ellene, még szemhéjplasztikára is hajlandóak jelentkezni, csak attól tartanak, hogy hosszú lesz a műtét utáni gyógyulás ideje, a varratszedés sokára történik meg. A szemhéjplasztika műtétnél alkalmazott varratokat – gyógyulástól függően – általában 5-8 nappal a beavatkozás napja után szokták eltávolítani (forrás: drfalus.hu).

Ez azt jelenti, hogy 1-2 hét alatt lezajlik az egész folyamat, tehát nem kell hosszadalmas lábadozási időszakra gondolni. Emiatt senkinek nem kell lemondania a beavatkozásról, ami segít eltüntetni a szem körül megjelenő ráncokat, az alatta látható sötét árkokat vagy táskákat, valamint a lógó, petyhüdt felső szemhéjak okozta gondokat.

Önbizalom szempontjából is tanácsos a műtétet elvégeztetni, hiszen ez fiatalos, üde tekintetet biztosít, szebb arcot, kellemesebb megjelenést. Az operációval megszüntethető a felső szemhéj lógása, valamint a szem alatti és fölötti, elődomborodó, duzzadt táskákért felelős zsírtöbblet szintén eltávolítható.

A modern plasztikai sebészet hatékonyan képes segíteni egyrészt a felelőtlen életmód okozta gondokon, mint például az éjszakai élet, a dohányzás, a túlzott napozás, másrészt pedig az öröklött, nem túl kedvező gének miatti problémákon.

Ezek ugyanis egytől-egyig nyomot hagynak az arcon, ezen belül pedig a szem kinézetén. A drfalus.hu weboldalon megismerhető plasztikai sebésznek nagyon szakszerűn végzi el a szemhéjplasztika precíz beavatkozását, bárki nyugodtan rábízhatja magát.

Ugyanakkor a szemhéjplasztikai műtétet más, fiatalító eljárással is lehet kombinálni, mint amilyen a ráncfeltöltés, ajakvastagítás, botox injekciós kezelés, mezoterápia, kémiai hámlasztás vagy a Drakula terápia. Megfelelő metszéssel és varrással a szemhéj helyzete is befolyásolható.