A teafaolaj sampon korpás hajra csillapítja a viszketegséget és a gyulladást

Bizonyosan mindenki átesett már egy pár nehéz perióduson. Nem egy esetben az idegösszeroppanás szélén jár az ember. Ha megfigyelte, ezekben a periódusokban, gyakran előfordul a haj korpásodása. Ez nem egy véletlen egybeesés műve, hanem a stressz direkt eredménye. A teafaolaj sampon korpás hajra alkalmazható gyógyír, ami pár nap alatt enyhítheti a tüneteket, végre eltűnik a kellemetlen, viszkető fejbőr érzete. Természetesen a korpásodás megoldása ilyen esetben a stresszhelyzet végleges felszámolása, ami sajnos többnyire, szinte lehetetlen.

A teafaolaj sampon korpás hajra csillapítja a viszketegséget
A teafaolaj sampon korpás hajra csillapítja a viszketegséget

Az élet nehézségei, az állandó rohanás sajnos az életünk szerves részévé vált. Elkerülhetetlenül kialakulnak a konfliktushelyzetek. Ekkor az emberi szervezet nagy erőfeszítéseket tesz, hogy megtartsa a helyes egyensúlyt a létfontosságú szervek működésében. Sajnos, gyakran nem jut elég energia a hajkorona karbantartására, ilyenkor alakulhat ki a fejbőr kiszáradása, megbetegedése. A teafaolaj sampont korpás hajra enyhe masszázzsal vihető be a fejbőrbe, ezzel elősegítve a fejbőr működését.

A masszázs a fejbőr vérkeringését serkenti, ezzel fokozva a hajhagymákhoz érkező táplálék és oxigén ellátást. Ennek a folyamatnak a gyorsítására, érdemes a teafaolaj sampon korpás hajra jótékony hatását is igénybe venni, hiszen a gyógynövényekben és illóolajokban gazdag sampon egyenesen a fejbőrön fejti ki a hatását. A teafaolaj sampon korpás hajra csillapítja a viszketegséget és a gyulladást, mélyen beszívódva, a hajhagymákat optimális faggyútermelésre szabályozza, ezzel megszüntetve az elszáradást és az elpusztulást.

A teafaolaj illóolajon kívül, nyírfa illóolajt is tartalmaz, ami az ősi gyógykezelésekben is elismert volt a fertőtlenítő hatásáról. Ezért gyakran alkalmazzák olyan krémekben és samponokban, ahol a felső hámot kell kezelni. A nyírfa illóolaj sejtszinten támogatja a hajhagymák optimális működését, táplálja, regenerálja a fejbőr felső hámját. Ugyanakkor bezárja a nyílt sebeket, megszünteti a fertőzéseket, elpusztítja a gombákat. A teafaolaj sampon korpás hajra kiváló hajápoló.