Az otthon melegére emlékeztet a vanília kivonat

A légfrissítő használata egy egyszerű és hosszú távú megoldás arra, hogyan lehet egy házat vagy irodát kellemes illattal megtölteni. A vanília kivonat egyike a legvonzóbb illatoknak, amelyet természetes afrodiziákumnak is tekintenek. Az édes és meleg aroma nyugtató, ismerős jegyei az ínyencek megfigyelései szerint, kissé titokzatosak.

Az aromamarketing kifejezéssel egyre gyakrabban találkozhatunk az életben. A frissen sült kenyér illata egy pékségben, a szálloda frissessége és tisztasága, egy drága ruházati butik aromája, ezek mind csak a megfelelő trükkök, amelyek akár 15%-kal is növelik a profitot.

Az ingatlanügynökök is ezt az egyszerű fortélyt használják, amikor egy hosszú lakatlan állapot utáni apartmant jelenítenek meg a piacon, amelyekben az „élőhalottakra” emlékeztető kellemetlen szag van. Ilyenkor megtöltik a helyiségeket vanília kivonattal és már el is gördítették az akadályt az értékesítés útjából. Töltse meg az otthonát természetes illatokkal a specialscent.hu webáruház páratlan aromájú termékeivel!