Bögre feliratozás akár sürgősen is

Egy emblémázott bögre nagyon kedves ajándéknak számít akkor is, ha magánszemélyként adjuk valakinek, de abban az esetben szintén, ha a cégtulajdonos adja az alkalmazottainak, megrendelőinek. Manapság igazán populáris a bögre feliratozás. Vannak, akik a cégük logóját, míg mások különféle feliratokat szeretnének viszontlátni a csészéken. Az aamillernyomda.hu weboldalon egy olyan vállalkozást ismerhet meg, amelyik sürgős esetben 72 órán belül elkészíti Önnek a kívánt feliratozást a kiválasztott tárgyakra.

Három különféle nyomtatási technológiával dolgoznak, tehát mondja el bátran a szempontjait és a szakemberek kiválasztják a megfelelő módszert, majd a legköltséghatékonyabb módon segítenek megvalósítani az elképzeléseit! Amennyiben nincs konkrét elképzelése, ötlete, a nyomda munkatársai ebben is segíteni fognak. A bögre feliratozás maximálisan szakszerű módon történik, akár kerámia, akár porcelán csészékről legyen szó.

Környezetkímélő festékeket használnak a munka során, de ez a szempont dominál a csomagolás esetén is. Akkor is a megfelelő helyen jár, ha nem bögréket, hanem például pólókat szeretne adni az alkalmazottainak, amelyeken szerepel a cégének logója is. Persze, tudnia kell, hogy mekkorára rúghatnak a póló szitanyomás árak, de ezt is megismerheti a weboldalon. A végösszeg sokban függ a megrendelt darabszámtól és attól, hogy hány színt szeretne az adott ruhadarabokra.

A nyomda készletén lévő pólómárkák között szerepel például az Adler/Malfini, a Fruit of the Loom, a B&C, a Stedman, a Sol’s, valamint a Gildan, de ez a lista messze nem teljes. Budapest területén 15 000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a házhozszállítás. Bár a honlapon megtalálja a táblázatokat, de a nyomdai munkák sokfélesége miatt, ezek csak irányárak. Tehát, ha pontosan meg akarja ismerni, hogy mekkorák a póló szitanyomás árak, akkor kérjen árkalkulációt! Ugyanakkor a táblázatban nem szereplő darabszám esetén egyedi árajánlatot kell kérnie. Ha gyorsan szeretné megkapni, akkor 30%-os sürgősségi felár megfizetése szükséges.