Bőrönd 55x40x20 pár napos és hosszabb utakra

Rövidebb nyaralások, üzleti utak alkalmával nem érdemes egy nagy utazótáskát cipelni magunkkal. A bőrönd 55x40x20 is bőven elég lehet, ráadásul egy ekkora csomagot, a tartalmát illető előírások betartása mellett, még az utastérbe is felvihetünk.

Így nem kell izguljunk, hogy mi lesz az értékeinkkel és még a csomag feladásának, átvételének idejét is meg lehet spórolni. Ugyanakkor a bőrönd 55x40x20 hosszú utazások során is hasznos lehet, hiszen így az iratainkat és az értékesebb dolgainkat pakolhatjuk ebbe, illetve még egy váltás ruhát is beletehetünk vész esetére.

Például, ha át kell szállni vagy elkeveredik a csomag, akkor igencsak jól fog jönni, hogy van egy rend tiszta ruhánk, tehát ilyesmire is érdemes felkészülni, ha már a rendelkezésünkre áll egy bőrönd 55x40x20, a nagyobb táskáink mellett.

Azt persze érdemes előre megérdeklődni, hogy az adott légitársaságnál ez elfogadott méretnek számít vagy sem, mert cégenként változnak az előírások. Az pedig nagyon kellemetlen lenne, ha csak a repülőtéren derülne ki, hogy nem vihető fel az utastérbe a bőrönd 55x40x20.