Bükfürdő gyógyírt kínál a test minden problémájára

Akár kulturális élményt, akár kellemes, pihentető nyaralási helyszínt keres, Sopron és környéke minden bizonnyal nem fog csalódást okozni. Fedezze fel a műemlékekben gazdag városokat, lazítson a Bükfürdő medencéinek egyikében, és töltse a nyaralását ínyenc vacsorákkal és borkóstolókkal a kékfrankos bor szülőhelyén, Magyarország északnyugati sarkában!

A Föld egyetlen más országa sem kínál olyan kiváló minőségű és összetételű gyógyvizet, mint amilyen Magyarországon rendelkezésre áll. A nyugati határ közelében fekvő régióban sincs ez másképp, így a látogatók itt is fürödhetnek. Ennek a régiónak van az egyik legnagyobb gyógyfürdő komplexuma az egész országban.

Bükfürdő 34 medencével, szabadtéri csúszdaparkkal, egészségügyi és wellness kezelésekkel fogadja a látogatókat és pihentető szórakozást biztosít az egész családnak, fiataloknak és időseknek egyaránt. Míg a Bükfürdő üdülőhely gyógyfürdő szárnya békés kikapcsolódást kínál, a családi részleg inkább a hangos és vidám szórakozás helyszíne, kaland medencéket és különböző méretű és sebességű csúszdákat kínálva.

A Bükfürdő közelében található szállodák szintén mindent megtesznek a vendégek szórakoztatása érdekében, változatos szabadidős tevékenységeket, ínyenc és egészséges menüket kínálva. A mentális és fizikai kikapcsolódás iránt érdeklődő vendégek minden bizonnyal megtalálják az elvárásaikat a Bükfürdőben, ám az orvosi wellness szolgáltatásokat kereső látogatók sem fognak csalódni. A gyógyfürdő egy valódi varázslatos magyar Paradicsom az Alpok lábánál.