Carpisa Leone: férfi pénztárca

Gondolhatja, hogy pénztárcát ajándékozni már eléggé unalmas és fantáziátlan lehet, de ezek a termékek rendkívül hasznosnak. Például egy férfi pénztárca nagyon praktikus és bizony mindennap használatban van.

Férfi pénztárca
Férfi pénztárca

Már a férfiak is előszeretettel hordanak maguknál tárcát, hiszen itt minden egy helyen van, nem kell külön a farzsebben hordani a pénzt és külön az iratokat. Mivel mindennap használatban van, érdemes jó minőségű darabot vásárolni, hogy ne kelljen félévente cserélni.

Prémiumminőségű férfi pénztárca a rubikonfashion.hu webáruházban most megrendelhető bőr és műbőr formában. Ezeket a Carpisa olasz márka gyártja, nagyon divatosak és elegánsak. Minden termék külön fotóval és leírással van ellátva, így a vásárló közelebbről is megismerheti a weboldalon forgalmazott termékeket.

A Carpisa Leone férfi pénztárca bőrből készült, nagyon stílusos és tartós. Kinyitható részeinek köszönhetően, a pénz mellett elférnek az aprók és a kártyák is. Kétszínű kialakításának köszönhetően nagyon divatos, megrendelhető feketében kék kerettel, illetve szürke bőr fekete kerettel.