Céges ADSL az üzleti szolgáltatótól

Bizonyára az Ön munkahelyén is szükség van időnként az internet használatára, hiszen munkaügyben is kellenek olyan információk, amelyek csak itt találhatóak meg. Nem mindegy azonban, hogy mennyit fizet ezért a szolgáltatásért, tehát érdemes jól megnéznie, hogy ki mellett teszi le a voksot.

Céges ADSL
Céges ADSL

 

Céges ADSL rendelhető például az Inviteltől is, amely egészen jó feltételekkel kínálja a szolgáltatását a privát és az üzleti ügyfelek részére is. Természetesen lehet dönteni azzal kapcsolatban, hogy Ön határozott vagy határozatlan időre szeretné megkötni a szerződését.

Azt ajánljuk, hogy ebből a szempontból nézzen utána annak is, hogy milyen esetben jár valamilyen kedvezmény a céges ADSL kapcsán. Van olyan lehetőség is most, amelynél három hónapig ötven százalékos kedvezmény van a havidíj kapcsán, ami már jelentős különbséget eredményez.

További előnyt jelent, hogy a kapcsolódó szolgáltatások sem drágák, éppen ezért azon is elgondolkodhat, hogy ne rendeljen-e még pluszban valamilyen jó kiegészítőt a céges ADSL-hez. Magától értetődő, hogy ezekkel az opciókkal kapcsolatban is tájékozódhat a honlapon.