Csillagok Háborúja könyvek kedvezményes csomagban

Miben különbözik egy film és egy könyv történetének az eseménysorozata? Sokan azt állítják, hogy a Harry Potter könyvek sokkal élvezetesebbek, mint a film. A Csillagok Háborúja könyvek sorozatáról is ezt állítják.

csillagok-háborúja-könyvekMindenki azt rebesgeti, hogy a megfilmesített változat messze nem ér fel a könyvek szintjére. Nem lehet minden híresztelést elfogadni, inkább hozzon véleményt Ön, olvassa el az egész sorozatot, nézze meg a filmeket és döntsön egyedül! A tény viszont az, hogy az űropera története az idősíkban sokkal előbb kezdődik, mint a megfilmesített változatban.

A történetnek sokévnyi előzménye van, olyan szereplőkkel, amelyek a filmben még csak említésre sem kerülnek. Ez a végtelen kimenetelű történetsorozat nagy reményeink szerint újra éled.

Talán lesz merész vállalkozó, aki folytatni képes a történetet, talán még van esély az „Erő” igazi felébredésére valamelyik ismeretlen örökösben. Ne hagyja ki ezt a remek alkalmat! Most a Csillagok Háborúja könyvek csomagban, kedvezményesen megvásárolhatóak a scifimarket honlapján.