Csomagban rendelhető a szintező ék

Egy felület akkor kapja meg a végső kinézetét, ha arra valamilyen festék vagy burkolat kerül. Természetesen elengedhetetlen a tökéletes alap megteremtése, mert csak arra lehet gyorsan és precízen felvinni az utolsó réteget. Legyen szó falról vagy padlóról, az egyenletesség minden esetben mérvadó. A járólapok lefektetéséhez elengedhetetlen összetevő a szintező ék, amit egy speciális talp felső részébe kell behelyezni, majd pedig külön erre a célra készített fogóval megszorítani.

Ez a 3 darab összetevő alkot egy közös rendszert, amivel gyorsan egyenletes felületet lehet kialakítani. A hagyományos fugakeresztek alkalmazása során, bár a távolság a lapok között jól megtartható, de a darabok elmozdulhatnak a síktól. A szintező ék ezt a hibafaktort szünteti meg.

Teljesen összehangolja a különböző burkolati elemeket és megalkotja a teljes vízszintes felületet. Többféle kialakításban kapható és általában újra felhasználható. A szintező ék kisebb-nagyobb csomagokban kapható. Amennyiben rendszeresen végzünk ilyen jelegű munkát, akkor megéri alaposan bespájzolni, hogy biztosan legyen elegendő tartalék.