Dezodor természetes összetevőkből

Nagyon fontos a mindennapi életben, hogy gátoljuk az izzadást, soha ne legyen kellemetlen testszagunk. Ezt megfelelő tisztálkodással és dezodor használatával érhetjük el, ami gondoskodik a kellemes frissességről egész nap.

Viszont nem mindegy, hogy az adott kozmetikum milyen összetevőkkel bír, a legjobb az, ha nem tartalmaz alkoholt, hogy a borotvált bőrön is nyugodtan tudjuk alkalmazni. A nyodo.hu webshop gazdag termékpalettáján helyet kapott Aloe vera golyós dezodor biztos, de gyengéd védelmet ad a testszag és az izzadás ellen.

Diszkrét illattal gondoskodik a kellemes frissességről és gazdagítva van 15% aloe verával, illetve gyapotkivonattal. Utóbbi megnyugtatja a borotválkozástól irritált bőrt. Nincs benne sem parabén, sem ásványi olaj származék, minden bőrtípusra ajánlott.

50 ml-es kiszerelésben rendelhető meg ez a dezodor a webáruházból, amit nagyon hamar ki is szállítanak, akár egyetlen munkanap alatt. Döntsünk mindig a minőségi termékek mellett, hiszen fontos, hogy a bőrünkkel csak a jó anyagok érintkezzenek!