Egyeseknek a lengyel diószén válik be

Az előrelátó háztulajdonosok már jóval a rossz, hideg idő beállta előtt feltöltik a kamrát, raktárat vagy pincét a megfelelő tüzelőanyaggal. Sokaknál az ideális választást az Ormosbánya szén jelenti. Egyesek, amikor meghallják a szilárd tüzelőanyag kifejezést, még mindig a fára gondolnak, pedig egyre többen választják az előbb említett fűtőanyagot, teljesen érthető okokra hivatkozva.

Az Ormosbánya szén mellett számtalan érv szól. Ez új fejlesztésű, relatíve tisztán kezelhető, hatékony, jó fűtőértékkel rendelkezik és nem is kerül sokba. Ha a felhasználókat kérdezné az ember, hogy mi teszi az Ormosbánya szén fajtát annyira kedveltté, mindenképp azt válaszolnák, hogy az alacsony ár és a magas tüzelőérték kombinációja.

Ezt a speciális helyen kibányászott, relatíve olcsó és sokáig kitartó anyagot sok cég gyorsan ki is szállítja, akárcsak a Mátra Brikett. Az Ormosbánya szén fűtőértéke meghaladhatja a 4800 Kcal/kg-ot, ami ugye egy páratlan érték. Aki otthonosa mozog ebben a világban, az tudja, hogy a legjobb feketeszén rendelkezik ilyen értékekkel.

Ez azt jelenti, hogy egy kilogramm szén eltüzelésével nagyjából 0,5 köbméter földgáz vagy két kg tűzifa eltüzelését tudja kiváltani az ember. Ez a fajta szén ezért nem csupán a többi tüzelőanyaggal, de az importszenekkel is simán felveszi a versenyt. A Mátra Brikett online boltban a lengyel diószén is megvehető.

Kiknek válik ez be? Ez viszont eladók, tűzépek és magánszemélyek mellett a települési önkormányzatoknak is száz százalékosan megfelel. A lengyel diószén megvételekor, amit a matrabrikett.hu oldalon szociális tüzelőanyag néven is meg lehet találni, a települések kérhetik a zsákos és ömlesztett terméket is. A 30/25 kg-os zsákos kiszerelésű diószén megannyi pozitívummal rendelkezik.

A lengyel diószén raklapokon van, ezért egyszerűen tárolható és szállítható. Az is nagy előny, hogy a zsákok száma egyszerűen nyilvántartható, nem szükséges méregetni, ami azt jelenti, hogy a vevőnek gond nélkül biztosítható a kért mennyiség. A lengyel diószén magas minőségére garancia, hogy ez háromszoros szűrés után kerül csomagolásra.