Elektromos seprű partvis helyett

Sokunkat egyszerűen idegesít a porszívó búgása, ráadásul nincs is mindig időnk végigtakarítani az egész lakást, ilyenkor csak gyorsan felsepregetünk. Igen ám, de a hagyományos darabbal nem annyira hatékony a művelet, viszont az elektromos seprű remek és gyors eredményt hoz. Most 57% árkedvezménnyel veheti meg Ön is ezt a remek eszközt, ha ellátogat a mindentolcson.hu internetes üzletbe.

Érdemes lecserélni a porszívót, a partvist vagy a hagyományos seprűt erre a lényegesen gyorsabb és kényelmesebb eszközre. A morzsát, a port, a szöszöket egyaránt felszedi és még a bútorok alá is könnyen betolható, mert alacsony tervezésű, 360 fokban forgatható takarítófejjel rendelkezik.

Oldalirányú mozgásban és előre-hátra egyaránt hatékonyan tisztít az elektromos seprű. Sarokkefékkel is el van látva, így a falak mentén és a sarkokban szintén könnyen használható. A bepattintható és újratölthető akkumulátor 1 óra folyamatos működést tesz lehetővé, így az elektromos seprű alkalmazása alatt nem kell a kábelekkel sem bajlódni.