Élvédők segítségével a biztonságos szállításért

Ha érzékeny anyagból készült termékek szállítására készülünk, akkor minden eszközzel óvnunk kell azokat. Bizonyára élvédők beszerzésére lesz majd szükségünk. A tapasztalt szállítók és csomagolók jól tudják, bármilyen termék, a legkisebb elektronikai eszköz is nagyon könnyen megsérülhet, miközben a megrendelő kifogástalan állapotú termék érkezését várja.

A keletkezett kárt pedig meg kell téríteni. Mindezek tudatában jól meg kell gondolni, hogyan csomagoljuk a szállításra váró holmikat. A legnagyobb segítségünkre ebben a különféle élvédők lesznek. Bármilyen termék, ami nem gömbölyű, legelőször az éleinél fog megsérülni, márpedig a megrendelő a termék cseréjét követelheti a legkisebb lepattanásért is.

Természetesen kartonok többszörös hajtogatásával és ragasztgatásával is megoldható megannyi tárgy élének a védelme, de érdemes rászánni az anyagot és a fáradságot?! A shop.zalapack.hu kínálatában kedvező áron választhatók habosított élvédők kétméteres csíkokban. Az ár egy méterre vonatkozik. Kínálnak préselt papír élvédőket is, amelyek a gyengébb dobozok megvédéséhez nyújtanak nagy segítséget.