Férfi parfüm színes választékban

Az illatszerek világában bőséges választék tárul fel hölgyek és urak előtt egyaránt. Napjainkban a férfi parfüm színes kínálatából lehet választani. Idetartozik többek között a Paco Rabanne Invictus Legend aroma.

Nevét Francisco Rabaneda Cuervoról kapta, kinek álneve Paco Rabanne volt. Foglalkozását tekintve spanyol divattervező, aki a francia divatvilágban vált népszerűvé. Kooperációt kezdett egy illatanyag céggel 1968-ban, ahol saját neve alatt futó készítményeit kezdte forgalmazni.

Egy másik ismert férfi parfüm az Adidas. Elnevezése Herzogenaurachból, egy német kis faluból ered. A cég 1925-ben kezdte el a futball és futócipő készítését, majd 1985-től sport tematikájú aromákat állított elő. A piacra először férfias termékek kínálatával hozakodott elő, később jelentek meg a nőknek létrehozott árucikkek.

A férfi parfüm családjába sorolható egy színész neve után kapott buké is, az Antonio Banderas. Egyik ismertebb terméke a Secret néven fedezhető fel. Mindezek mellett, a hölgyeknek is előállít különböző aromákat.