Galériaágy készítése rendelésre

Egyre többen látják meg az emeletes ágy előnyét. Nemcsak abban az esetben hasznos, ha egy szobában több gyerek alszik, hanem akkor is, ha a szűk hely miatt magasságban is kell gondolkodni a berendezés idején. A galériaágy remek lehetőség arra, hogy minden elférjen alatta, például a ruhásszekrények vagy az íróasztal.

A felnőtteknek is helytakarékos megoldás a galériaágy, amire lépcsőn vagy létrán át vezet az út. Cégünk a legalacsonyabb árakon tudja most biztosítani vásárlóinak a fából készült modelleket. Az egyszerű kialakításokat a bentlakások, gyermektáborok szobáiba javasoljuk, a változatosabbakat pedig családi házakba, panellakásokba.

Forgalmazunk fenyő és bútorlap alapú galériaágy változatokat. A kivitel szempontjából pedig eldöntheti, hogy olyat választ-e, amit össze kell szerelni a helyszínen vagy sem. Egyszerű, ágyneműtartóval ellátott ágyakat is készítünk rendelésre, de készen lévő modelljeinket sem érdemes kihagyni a böngészés során. Rendeljen gyártói áron minőségi bútorokat, akár már ma!