Gördíthető irattári polcrendszer a tömbös tárolásra

Bizonyos helyeken akár több tonna irat is összegyűl az évek folyamán. A biztonságos raktározásukra a gördíthető irattári polcrendszer áll rendelkezésre. Amikor nagymennyiségű dolgot kell tárolni, fontos, hogy helytakarékos módszerben gondolkodjunk.

A gördíthető állvány innovatív tömbös tárolás lehetőségét kínálja. Kiváló a nagymennyiségű iratanyag, apró alkatrész elhelyezésére, hiszen az ilyen termékek egy kis odafigyeléssel nagyon jól elrendezhetőek. A gördíthető irattári polcrendszer tehát azoknak lesz a legjobb választás, akik szeretnék tömbösen kihasználni a rendelkezésükre álló területet.

Az gördíthető állványrendszer tervezéskor nagy figyelmet kell fordítani a terület födémterhelhetőségére. A gördíthető irattári polcrendszer remekül terhelhető, komoly súlyokat is probléma nélkül elbír. A gördíthető alvázegység, a vezetősínek, valamint a botlás-gátlók olyan részei a polcrendszernek, amelyek a raktározást egyszerűvé és biztonságossá teszik. Kérjen most ajánlatot a raktech.hu weboldalon!