Greffe de cheveux – a gyökeres megoldás!

A kopaszodó homlok általában két dolgot szokott jelezni. Amennyiben igaz a „hosszú haj, rövid ész” közmondás, akkor annak a fordítottjának is igaznak kell lenni, vagyis ha valaki nagyon okos, akkor bizony kevés a haja. Az évek múlása, ami nemcsak a szemek tájékán mutatkozik, hanem a hajállományban is. A kopaszságon gyakran csak a Greffe de cheveux segít.

Hiába próbálkozik az ember mindenféle csodaszernek kikiáltott samponnal, hajnövesztő szerrel, mivel egyszerűen létezik olyan eset, amikor ezek már nem használnak. Bár a kopaszság nagyon sokaknak jól áll, sőt, meglehetősen menő, de van olyan személy is, akinek egyáltalán nem, mivel nem örökölt olyan szép fejformát, amit mindenkinek büszkén mutogatna, vagy egyszerűen nem tartja divatosnak az ilyen stílust.

Ilyenkor a Greffe de cheveux nyújt gyökeres megoldást, hiszen nem kell hónapokig várni, amíg valamilyen eredmény látható lesz. A legmodernebb technológiának köszönhetően, a beavatkozást követően tulajdonképpen még felépülési idő sincs, hiszen jóformán még hegek sem keletkeznek.