Hajnövesztő kapszula és egyéb megoldások

A divattal együtt, mi is szeretünk megújulni és legtöbbször az addig féltett hosszú hajkoronánktól válunk meg, azonban sokan hamar megbánják ezt a cselekedetet. Különböző módszerekkel viszont, mint amilyen a hajnövesztő kapszula is, aránylag rövid idő alatt, újból visszanyerhetjük frizuránk régi alakját.

Hajnövesztő kapszula
Hajnövesztő kapszula

Persze ez az aránylag rövid idő hónapokat jelent, természetesen attól függően, hogy milyen hosszúságot kíván elérni. Ha szeretné ezt az intervallumot minél rövidebbre csökkenteni, olyan hajnövesztő kapszula után kell néznie, ami tartalmazza a leghatékonyabb és legfontosabb hajnövekedést serkentő vitaminokat.

Nézzük meg, hogy pontosan melyek azok! Ilyen tehát az A-vitamin, a B1, a B2, a B5, a B6 vitaminok, a H-vitamin, más nevén biotin és persze az E-vitamin. Szóval, ha mindenképpen a hajnövesztő kapszula mellett dönt, az összetétel leírásában ezeket keresse és akkor hatékony eredményeket érhet el! Persze más módszerek is léteznek, példának okáért a hajnövesztő szerek.

Bár valójában hasonló hatást lehet elérni velük, de ha valaki nem szeretné gyógyszerekhez hasonlítható tablettákkal tömni magát, akkor számukra ez lehet a megfelelő megoldás. Félreértés azért ne essen, a kapszulák tulajdonképpen csak étrend kiegészítők, tehát nem orvosság, mindössze kinézetre hasonlítanak.

A hajnövesztő szerek nagy előnye viszont, hogy egyből a fejbőrre és a hajtövekre kell felvinni, így közvetlenül és azonnal kifejthetik a hatásukat. Ahhoz azonban, hogy látható legyen az eredmény, rendszeresen, hetente akár többször is, persze a szertől függően, szükséges megismételni a kezelés folyamatát.

Ebben csupán annyi a kellemetlen, hogyha gondosan akarjuk csinálni, akkor nem kevés időt vesz igénybe. Azonban a hajnövesztő szerek is több típusban találhatóak meg. Vannak például, amelyek közvetlenül a megmosott fejbőrre kerülnek és ezután már nem kell még egyszer lemosni, de vannak az olajos állagúak, amelyek bizonyos ideig rajta kell legyenek a hajon, majd az idő letelte után, alapos fejmosás szükséges.