Használt ultrahang berendezések kifogástalan állapotban

Az orvosi diagnosztikai módszerek rohamosan fejlődnek. Míg néhány évvel ezelőtt a kétdimenziós ultrahangot csak a magzat megfigyelésére használták, ma már egy sor vizsgálat elvégzésére képes. Sok kórház rá van utalva a használt ultrahang eszközök megvételére, hiszen egy új berendezésre nem telne az alacsony költségvetésből.

Exif_JPEG_PICTUREAz ultrahangok ma már képesek a 3 dimenziós képalkotásra is, így sokkal pontosabb diagnózist lehet velük felállítani. Valamint rengeteg vizsgálatot el lehet velük végezni és sok esetben, tökéletesen helyettesítik a káros sugárzásokat kibocsájtó készülékeket is.

Tehát nagyon fontos, hogy minden kórház rendelkezzen ilyen berendezéssel. Sokan azonban tartanak a használt ultrahang vásárlásától. Pedig ezek a készülékek nagyon jól karban vannak tartva és kiválóan működnek. Általában a nyugati országok kórházaiból hozzák őket a hazai forgalmazók.

Ezekben a kórházakban ugyanis néhány évente lecserélik modernebb készülékre az orvosi eszközöket. A medicalstore.hu oldalon ezek a használt ultrahang berendezések vásárolhatóak meg jutányos áron.