Hódító és vadító fekete combfix

Adódik olyan helyzet, amikor a hölgyek nem vesznek magukra szűkebb ruhákat, mert azokban szembetűnően látszik az a pár kiló többletsúly, ami a hasukra lerakódott. Viszont ez könnyen elrejthető az alakformáló bugyi használata által, és volt, nincs pocak!

Ebből a termékből is többféle található meg a piacon, van tanga, teli bugyi, boxer, valamint short. A voytacha.hu webáruház egy olyan hely, ahonnan színvonalas alakformáló bugyi fajták szerezhetőek be. Például a Plié slip bugyi csökkenti a derékbőséget, formálja a feneket és lelapítja a hasat. Magas légáteresztő képességű anyagból van legyártva, pamut, háromszög alakú betoldással ellátva.

Dupla szilikon pánt derékvonal van rajta, ami megakadályozza a lecsúszást és a legördülést. Az anyagösszetétele 80% poliamid, 15% elasztán és 5% pamut. Ez az alakformáló bugyi kényelmes viseletet biztosít, valamint tökéletes megjelenést. Ha Ön is beszerez egy-két ilyen darabot, többé nem kell aggódnia egy deka túlsúly miatt sem.

Sok fiatal anyuka választja ezt a fehérneműt, ha pár kiló megmaradt a hasán a terhesség után, hiszen újra csinosak, vonzóak szeretnének lenni. Csábításra való a fekete combfix, amit szintén megvehet a webshopból. Nagyon jól néz ki a készleten szereplő Obsessive 864-STO szexi fekete combfix, ami lenyűgözővé teszi a megjelenést. Esti programhoz, bálba, lagziba is kitűnő választást jelent.

Természetesen, nemcsak fekete színben vásárolható meg, mert van belőle piros, illetve fehér is, de ha igazán erotikus megjelenésre vágyik, akkor csak a feketét válassza! A weboldalon minden információt beszerezhet erről a termékről, ami már évtizedek óta töretlenül tartja pozícióját a női divatban. Ez a ruhadarab nagyon kényelmes, ugyanakkor talán a legszexisebb, amit a lányok, asszonyok gyakran használnak a férfiak meghódítására.

Meg kell jegyeznünk, hogy sikerrel. Karcsúsítja a lábakat, és az apróbb szépséghibákat is képes elfedni a fekete combfix. Szerezze be Ön is ezt a ruhadarabot, legyen szexi és hódítson, hiszen még a férjeket is el kell időnként csábítani!