Hogyan válasszak plasztikai sebészt Budapesten?

A hölgyek érthető okok miatt aggódnak, ha mellműtéten gondolkoznak úgy, hogy később anyukák szeretnének lenni és nem tudják, miként hat ez a szoptatási képességre. Ha valaki ezt a plasztikai beavatkozást választja, akkor több mindenre oda kell figyelni.

Mindenképp érdemes olyan szakembert felkeresni, aki már sok tapasztalattal rendelkezik. Kétség sem fér hozzá, hogy ezen a tényezőn múlik a leginkább a beavatkozás sikere. Visszatérve a fenti témára, a szakértő csakis akkor tud válaszolni a nők összes kérdésére, ha pontosan tudja, hogy milyen beavatkozásról is van szó.

Ugyanis rengeteg eltérés van a mellplasztika és a mellnagyobbítás között. Amikor implantátum beültetés esetén merül fel a kérdés, hogy gondmentes lesz-e a szoptatás a jövőbeli anyukánál, akkor a választ minden kétséget kizáróan igen.

Ez a műtét nem befolyásolja a későbbi tejtermelést, nyugodtan és biztonságosan táplálható természetes úton az újszülött. Ezért is van az talán, hogy már fiatal hölgyek is igénylik ezt a beavatkozást, de nyilván csak akkor, ha az, aki a műtétet végzi, egy szakavatott profi.

A sikerességet biztosítja az a tény, hogy a burok le van tesztelve, maximálisan megbízható és nem jut ki a szilikon vagy gél a burokból a sejtek, szövetek közé. Sőt, semmi esély nincs arra, hogy az belekerüljön a tejbe. Sok hölgyet az is érdekel, hogy a beavatkozást követően, mennyit szükséges várni a terhességig.

Legtöbb esetben fél évet kell várni, hogy a szervezet teljes mértékben visszanyerje a régi állapotát, vagy úgy is lehetne mondani, hogy megnyugodjon. Szerencsére a várandósság ennél hosszabb, így akkor sincs gond, ha valaki közvetlen a műtét után esik teherbe. Mire világra jön a szülők szeme fénye, a test teljes mértékben készen fog állni a szoptatásra.

A mellfelvarrásnál kicsit más a helyzet. Ekkor más technikát alkalmaznak a szakemberek. Az egyik leggyakrabban alkalmazott módszer során a tejutak és mirigyállomány egy cseppet sem sérül. Ennek köszönhetően a szoptatás képessége megmarad. Erről még több információt meg lehet tudni a www.drfalus.hu internetes oldalon.