Ilyen fodrászatokba járnak a budapestiek

Budapest igazán nagy város, ahol számtalan bevásárlóközpont, üzlet és egyéb érdekes helyek vannak. A fővárosban több egyedi borbély szalon közül is lehet válogatni. Ha valaki szeretne egy igazán stílusos frizurát, akkor sok lehetősége van. Talán a döntés kicsit nehéz, de szerencsére 2020-at írunk, amikor ebben segíthet az internet, a közösségi oldalak és az ismerősök is.

Mielőtt meghozná a döntését, mindenképpen tájékozódjon arról, hogy az adott helyen szakállal is foglalkoznak-e, mivel elég sok szalon nevezi magát „barber shopnak” ugyanakkor nem mindenhol igazítanak arcszőrzetet. Azt nem mondhatjuk egyetlen szolgáltatóra sem, hogy a legjobb, ugyanis ez túlzásként hangzik minden esetben, viszont egyeseknek az A76 vagy más szalon jelentheti a „legjobbat”.

Ez a fodrászat és borbélyszalon kifejezetten férfiaknak ajánlott, mivel csupán csajok dolgoznak itt és leginkább hajra és szakállra specializálódtak. Ha különleges hangulatban szeretné eltölteni szépülésének idejét, akkor válassza ezt a helyet, ahonnan biztosan nem fog csalódottan távozni! Ez a kis idő kellemesen fog telni minden ügyfélnek, hiszen még üdvözlőitalt is adnak, amit elszürcsölhet. Az ásványvizet, kávét vagy üdítőt nem kell külön kifizetni, mivel bele van kalkulálva az árba. A cég internetes felülettel is rendelkezik, amin sok információ olvasható, de képeket szintén lehet nézegetni az előző vágások végeredményeiről.

Nagyon sok budapesti jár ebbe a szalonba és az ötlet, hogy csak lányok dolgoznak, igencsak nagy sikernek örvend, emiatt is volt szükség arra, hogy egy második helyet is megnyissanak. A fővárosban tehát két helyen is elérhető az A76 minőség. A barber csajok elérhetőek az Andrássy út 76, illetve a Móricz Zsigmond körtér 11 számok alatt.

Az időpont lefoglalása kifejezetten egyszerű, hiszen az a76.hu linkre klikkelve egyből a portálon találja magát és az „időpontot foglalok” zöld gombra bökve, máris a kiválasztható lehetőségeket és árakat láthatja. Fontos információ, hogy a fizetés csak készpénzzel lehetséges.