Íme, egy tökéletes kerti grillsütő!

Szeretne egy sokrétű, ergonomikus kialakítású, ugyanakkor mozgatható, szét- és összeszerelhető grillezőt vásárolni? Olyat választana, ami kellően szép ékessége lehet annak a saroknak, ahol a nyári estéken sütögetni fog? Az általunk gyártott, precíz mérnöki tervezéssel készült kerti grillsütő tökéletes választásnak fog bizonyulni, ha sok rablóhúst és steak-et szeretne készíteni, vagy odavan a család a sült zöldségekért.

A kerekekkel felszerelt darabok könnyen elmozdíthatóak, így tél idején elteheti a garázsba, fészerbe vagy raktárba. A kerti grillsütő egyik remek változata a grillező asztal, amit egyre többen rendelnek meg tőlünk. Különleges élményt nyújt a vendégeknek, akik körbeülhetik a készülő finomságokat.

A kerti grillsütő mellett, olyan kiegészítőket is biztosítani tudunk, amivel könnyedén készíthet más finomságokat is, mint például bográcsost, szalonnát vagy kürtőskalácsot. Külön sütőlapot is rendelhet, amin kemence hiányában is készülhet finom házi pizza. Cégünk minőségi termékeit tekintve, a téli időszakban is számíthat ránk.

Nagyon tartós, öntöttvasból készült kandallóbetéteket, kályhákat is készítünk, kizárólag hazai alapanyagok felhasználásával. A kandalló ár magáért beszél, az egyszerű változatok ÁFA nélkül mintegy 230 000 Ft-ba kerülnek. Természetesen minél komplexebb, minél több üvegfallal rendelkezik, esetleg extra hődobbal a meleg maximális felhasználása érdekében, annál magasabb árakra kell számítani.

A végeredmény viszont több évre szól, tehát eredményes beruházásra számíthat. A honlapon feltüntetett kandalló ár mindegyike fekete szerelvényekkel értendő, ha más zsanér, kilincs vagy gomb kell, akkor kicsivel többet kell majd fizetni.

A Bodok és Pilis termékcsaládoknál egyaránt megtalálja a légfűtéses és a vízteres modelleket, amelyeknél a feltűntetett kandalló ár a sztenderdet mutatja. Ha egyéni kérésre más méreteket kell készítsünk, érdemes felkeresni a bemutatótermünket és műhelyünket, hogy személyes megbeszélés alapján a legjobbat kínálhassuk Önnek.