Kedvezményes telefon csomagok az Invitelnél

Távoli helyeken élő barátainkkal a kapcsolattartás nagyon fontos. Egy évek óta tartó köteléket csak úgy lehet fenntartani, ha ápoljuk azt és rendszeresen érdeklődünk a másikról. Ez azonban, több km távolságról nem könnyű. Azonban az Invitelnél a telefon csomagok megoldást nyújtanak!

telefon csomagokHa lelki társainkkal, ismerőseinkkel kommunikálni kívánunk, csak fel kell vennünk a telefonkagylót és tárcsáznunk a számukat. Az említett szolgáltató rendkívül kedvező csomagokat kínál fel.

A Kolibri S startcsomag kiemeltnek számít és ha erre fizetünk be, akkor havonta mindössze 3490 Ft ellenében hívhatjuk a szeretteinket. A bekötés nem jelent plusz kiadást, azt a cég állja díjmentesen. Abban az esetben, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy ezek a telefon csomagok hosszútávon megfelelőek lesznek számunkra, nem szükséges 2 évre elköteleznünk magunkat.

Létezik egy opció, ez alapján pedig elegendő a 12 hónapos hűségidő is. Ebben az esetben viszont egy kicsivel többet kell fizetnünk, hiszen a havidíj 4490 Forintra emelkedik.