Kellemes gyógyír a shea vajas szappan

A shea vaj bőrre gyakorolt áldásos hatásairól valószínűleg már mindenki hallott, viszont kevesen tudják, hogy ennek az alapanyagnak a felhasználásával már szappan is készül. Érzékeny, gyulladt, viszkető, gyakran kisebesedő bőrre való a shea vajas szappan, amit érdemes Önnek is kipróbálnia. A dorkaszappan.hu webshopból lehet beszerezni ezt a teljesen vegyszermentes terméket.

Ahogyan a nevéből is kiderül, fő összetevője a shea vaj, ami minden problémára természetes és kellemes gyógyírt kínál. Olyan hidratáló hatása van, hogy egyszerűen nem engedi, hogy a bőr kiszáradjon, valamint megelőzi a hámlást és a pikkelyesedést. Megnyugtatja az irritált felületet, enyhíti az esetlegesen kialakult allergiás reakciókat.

Ezzel az áldásos összetevővel büszkélkedő szappan tehát sok jót tesz a bőrnek, így igen sokan keresik. Látogassa meg Ön is az említett webáruházat és vásárolja meg a shea vajas szappant! Meglátja, a bőre meghálálja ezt a gyengéd gondoskodást! Árban is rendkívül kedvező ez a termék, pusztán 1290 Ft.