Könnyen felállítható bambusz kerítés rendelése

Rugalmas, bambuszból készült kerítés vásárlásán gondolkodik? Olyan bambusz kerítés kellene, ami legalább 3 méter magas és tökéletesen eltakarja a ház verandáját, esetleg teraszát.

Esetleg olyan változat kell, amivel az egész kertet körbe tudja keríteni? Medencék, grillsarkok, labdapályák takarására való bambusz kerítés kapható most az internetes oldalunkon, amelyek a fent említett esetekben is remekül alkalmazhatóak. Természetesen a natúr színében pompázó paraván csak egyike azon modelleknek, amiket be lehet szerezni a cégünktől.

A galvanizált pálcával összefűzött, belátást gátló bambusz kerítés nemcsak dekoratív és egzotikus hatást nyújt, de a tartóssága is kimagasló. Hasonló kvalitásokkal bírnak a műanyag fonatok és hálók is, amelyek célja szintén az, hogy a kíváncsiskodók távol maradjanak a kertjétől, otthonától.

A megérdemelt magánéletért olcsóbb, nyomtatott bambuszmintás árnyékolót is választhat. Utóbbinak pozitívumai is vannak, hiszen ollóval méretre vágható, nem foszlik, visszahajtható, valamint nagyon könnyen, mosószeres szivaccsal hamar lemosható.