Krumpliszirom helyett banán chips

Bűntudattól mentes nassolásra vágyik esténként a tévé előtt? Ha nem akar adalékokkal, ízfokozókkal és aromákkal készült burgonyaszirmokat vagy hasonló chipseket fogyasztani, akkor érdemes átállni a rizsből, almából vagy banánból készült változatokra. Ráadásul az alma és banán chips nemcsak remek nasi, de a sütemények tetejére helyezhető díszként is megállják a helyüket.

Komplex tápanyag, mivel tartalmazza a kellő rostot és vitamint, amit egy étkezésnek biztosítania kell. Azonban arra oda kell figyelni, hogy a banán chips nagyon sok cukrot is tartalmaz, így lehetőleg ne fogyasszon el több zacskóval egyetlen este alatt! A gyorsan romló gyümölcsökkel szemben, a banán chips fogyasztása azért is előnyös, mert bármikor előveheti és majszolhatja, a többi aszalványhoz hasonlóan.

Az édes falatok olyan munkahelyeken is bátran fogyaszthatóak, ahol nincs lehetősége bármikor enni, viszont néhány darab képes csillapítani a mérhetetlen éhséget. Kattintson a honlapunkra, ismerje meg webáruházunk kiváló termékeit és rendeljen bátran azokból, amelyekre a leginkább szüksége van!