KTM biciklik kezdőknek és profiknak

Az osztrák munkaerő világszerte híressé vált. Az úgynevezett KTM bicikli mellett, motorkerékpárok gyártásával is foglalkozik. A múlt évszázadban javító műhelyként kezdte a pályafutását, ahol egyre nagyobb sikereket ért el a krossz és enduro versenyeken.

Talán egyik érdekessége, hogy egyszer csődbe is mentek, azonban az új tulajdonos életet lehelt a cégbe és a mai napig működik, sokan csak ezt a márkát keresik.

A hosszú évek alatt, mondhatni a semmiből küzdte fel magát, 2006-ban már pehelysúlyú autókat is terveztek. Ezzel párhuzamosan ugyanezen a néven indult egy másik tulajdonossal rendelkező cég, ami megváltoztatta a kerékpár vásárlás történelmét. Legyen szó a hétköznapokban használt kétkerekűről, esetleg versenyekről, a KTM biciklik senkinek nem fognak csalódást okozni.

A cég névjegye a narancssárga szín, a minőség és a megbízhatóság, bár mostanában ezüstöt és fehéret is megjelentetnek a legújabb vázakon. Amennyiben Ön a munkába menéshez keres vagy a hétvégi sportokhoz, ebben a márkában biztosan megtalálja.