KTM biciklik nőknek és férfiaknak

Vannak helyzetek, amikor érdemes egy kicsit nagyobb összeget beruházni valamilyen termék megvásárlásánál azért, hogy hosszabb ideig tudjuk élvezni a használatát.

A KTM bicikli az a vásárlás lesz, ami női és férfi kategóriában egyaránt az elsők között van. Nem számít, hogy versenyszerűen sportol valaki vagy a mindennapi tevékenységeket akarja kerékpáron elvégezni, mint a munkába járás vagy a bevásárlás. A márka nevéhez a biztonság, a kényelem és a megbízhatóság fűződik.

Az alumíniumvázak és a tervezett geometria következtében, gyorsan tekerhet rajta, azonban a megállástól sem kell félnie. A rozsdamentes abroncsok megelőzik a folytonos javítást és ugyanúgy használható a hegyi utakon, mint a forró betonon. A női változata úgy lett kitalálva, hogy formában igazodjon a hölgyek testéhez, ráadásul a színek vagány megjelenést kínálnak.

A 24 sebességgel rendelkező bringák bármilyen körülményeket megkönnyítik, legyen az hegyre fel vagy a völgyben. A KTM bicikli kapható erős középkategóriában vagy csúcskategóriában.