Laser genesis: a pihentető szépülés

Ránctalan, sima és hegmentes bőrről álmodott mindig is? Az egyenetlen bőrfelületet még sminkeléssel is nehéz eltüntetni, arról nem is beszélve, hogy a természetes szépségnél semmi nem ad nagyobb magabiztosságot.

Laser genesis

A népszerű Laser Genesis eljárás során harminc perc alatt lehet része olyan kezelésben, ami nemcsak hogy fájdalommentes, de nagyon kellemes, lazító melegséget okoz és ráadásul a bőr rugalmasságát, annak fiatalos állagát visszanyerheti a segítségével.
A tág pórusokra kiváló megoldást jelent a Laser Genesis, aminek már azonnali hatása is kifejezetten látványos. 4-6 kezelés után pedig, a bőr sokkal feszesebb, állaga egészségesebb lesz. Nincs szükség szúrásra, vágásra, a szervezetet tehát nem terheli meg a Laser Genesis, így gyógyulási idővel sem kell számolni. Sok más módszerrel ellenben, a Laser Genesis évszaktól függetlenül bevethető a cél érdekében és maximum egy kis gyorsan elmúló pirosság látható majd a kezelés után. A monalisacentrum.com weboldalon mindent megtudhat az eljárás lényegéről, de ha mellnagyobbítás, zsírleszívás, hyaluronsavas ráncfeltöltés, vagy éppen öregségi foltok eltávolítása iránt érdeklődik, akkor is érdemes klinikánk honlapját választania.