Locsoló rendszerek a magasabb terméshozamért

A földterületek racionalizált automata öntözése mindig is népszerű téma volt a kertészek körében. A locsoló rendszerek általában speciális egységekből és alkatrészekből tevődnek össze. Erre a célra szűrőkre, műanyag csövekre, szelepekre, csapokra, valamint vezérlőkre van szükség, amelyek mind a nagy, mind a kicsi telkeken felhasználhatóak. Az automata öntözés manapság nagyon népszerű, mert kényelmes és széles körben használják. Ez az elem egy kerthez, zöldségeshez vagy mezőhöz is sokszor szinte nélkülözhetetlen.

Annak érdekében, hogy a locsoló rendszerek működése a lehető leghatékonyabb és a legkényelmesebb legyen a felhasználónak, óvatosnak kell lenni a választásakor. Érdemes figyelmet szentelni a Hunter és K-Rain márkáknak, amelyek jogosan érdemelték ki a vízkészletek okos felhasználója címet. Az automata öntözésnek több alternatívája van. A talaj alá telepített locsoló rendszereknek eléggé nehéz a telepítési folyamata, de bármelyik típusú talaj esetében alkalmazhatóak. Viszont alacsony víznyomás esetén nem relevánsak.

Az automata locsoló rendszerek a progresszív növénytermesztés legfontosabb eszközei. Nemcsak csökkentik a munkaerő költségeket, a víz és a műtrágyák fogyasztását, hanem fontos tényezőként szolgálnak a hozamok növelésében is. A minimális emberi beavatkozást igénylő öntözéstechnika Veszprém lakosainak lehetővé teszi a növények automatikus módon történő termesztését anélkül, hogy a kertészt az öntözés idejéhez kötné, ami jelentősen csökkenti a növények neveléséhez szükséges források összköltségét és lehetővé teszi az öntözéstechnika Veszprémből kikerülő megrendelőinek, hogy más dolgokat végezzenek, miközben a növényeket gondosan táplálja egy automatikus rendszer.

Nemcsak Budapesten, hanem a vidéki városokban is egyre több kerttulajdonos választja a kézi öntözés helyett ezt az automata módszert. A vállalkozásunk fő tevékenysége a locsoló rendszerek telepítése és ezt igyekszünk a legmagasabb szinten kivitelezni! Az általunk beszerelt öntözéstechnika Veszprém számos kertjében megtekinthető.