Mennyibe kerül egy kakóvaj tömb?

Egyre több hölgy fedezi fel a természetes kozmetikumok előnyeit, ezért Önt is arra ösztönözzük, hogy tegyen velük egy próbát! A készítmények igazán hatásosak, azonban ennek ellenére alacsony áron vehetőek meg. A 100 grammos kakaóvaj tömb jelenleg körülbelül 1200 Forintba kerül, ami igen alacsonynak mondható, az ár és az érték arányát tekintve.

Kakaóvaj tömb
Kakaóvaj tömb

A termék legnagyobb előnye, hogy a segítségével könnyen regenerálható a bőr. A hidratálás sem ütközik akadályba, a kakaóvaj tömb alkalmazásának köszönhetően.

Sokan azért rendelnek az Ökopolc készletéből, mert meg szeretnék szüntetni a bőrön fellépett irritációt. Mindazonáltal, a kakaóvaj tömb felhasználható különféle kozmetikumok készítésére is, a formázhatóságának köszönhetően. Vannak, akik felmelegítik a terméket és ezután keverik bele a kiválasztott hatóanyagokat.

Persze a kakóvaj tömb önmagában is felhasználható, hiszen igazán finom, csokoládés illata van. A termék képes érezhetően mérsékelni az ekcéma és a dermatitisz kellemetlen tüneteit. A pattanások és a ráncok esetében is szóba jöhet a rendszeres használata.