Mi az a beach flag?

A kifejezés tulajdonképpen strandzászlót jelent, ami egy olyan figyelemfelkeltő, rendkívül modern kültéri reklámeszköz, ami nagyon népszerű a különböző kiállításokon, céges rendezvényeken, sporteseményeken. A beach flag alkalmazható sporteseményre, strandra, kiállítása, parkolóba, boltok elé, de bármilyen szabadtéri megjelenés során is, ugyanis nagyszerű reklámhordozónak minősül.

Beach flag
Beach flag

A beach flag nincs mereven rögzítve, hanem szélkakas módjára elfordul, így biztosítva, hogy ne dőljön fel. Kétféle típusa ismeretes: a csepp formájú strandzászló illetve az uszony formájú beach flag. Mindkét változat esetében többféle méretből van lehetőség válogatni. A beach flag rúdja teleszkópos, szénszál-erősítésű műgyantából készült.

Az Aka Digital Media a strandzászlóhoz tartozó szerkezet forgalmazásával foglalkozik, a rajta lévő grafikát külön kell hozzá elkészíteni. A strandzászló talpazata feltölthető vízzel, ami 20 és 32 literes változatokban kapható. Fontos, hogy a talpazat külön megvásárolható termék.

Az Aka Digital Media forgalmaz kifejezetten beach flag készítésére alkalmas, nyomtatható, hurkolt poliészter textilanyagot, ami kicsi súlyánál fogva, tökéletesen illeszkedik a szerkezetbe. Az anyagra rányomott grafika átlátszó, így a másik oldalról is látható, nyilvánvalóan fordítottan.

A beach flag rendkívül jó választás lehet szabadtéri rendezvények alkalmával, főleg ha a figyelemfelkeltése a cél. A strandzászló előnyei, hogy kültéren és beltéren egyaránt használható, minimális a helyigénye, gyorsan és egyszerűen felállítható, könnyedén szállítható, bármilyen talajon használható, a talpazat illetve a nyomat pedig könnyen cserélhető.

Ez utóbbi rendkívül fontos lehet, ugyanis ha csak egy kampány erejéig van szükség a strandzászlóra, érdemes lehet kedvezőbb árú alapanyagot választani, ami bár az évekig tartó nyúzást már nem viseli jól, de költséghatékony. Azonban, ha hosszabb távúak az elképzelések, lehetőség van a minőségi beach flag közül válogatni, amelyek akár éveken át, több kampány során is kiszolgálják a gazdájukat.