Milyen az ideális csempevágó?

Amikor már a fürdőszobába lépve apokaliptikus kép fogad minket, akkor itt az ideje csempézni! Ez a feladat viszont elég nehezen kivitelezhető csempevágó nélkül.

Ha nem szeretnénk hanyag munkát végezni, akkor érdemes kutakodni, kérdezősködni, hogy milyen modell mellett érdemes dönteni. Soha ne vásároljunk túl olcsón! Bár felvonhatjuk a szemöldökünket a meglepettségtől, hogy mennyire alacsony áron juthatunk hozzá egy-egy modellhez, ezekkel több baj lesz, mint gondolnánk.

Egy jó csempevágó kellően merev és stabil. Erre a precíz vágatok kivitelezése miatt van szükség. Nem árt, hogyha olyan tartozékok is járnak hozzá, mint a körkivágó, esetleg rendelkezik szögvágó funkcióval.

Általában az arany középút a legjobb választás hobbi felhasználás céljából. Hogyha saját kezűleg szeretnénk lefektetni a járólapokat és felrakni a csempét szakember segítsége nélkül, akkor a szerszamoazis.com webáruházban kitűnő csempevágókat találhatunk. A Sigma modelleket a profik is előszeretettel választják. Akciós áron akár egy sarokcsiszolót is beszerezhetünk mellé.