Minőségi függöny online is megrendelhető

A vitrázs típusú függöny megvásárlásakor fontosak a kellék és az ablakok mérete is. Tanácsos a bal ablakkeret közepétől a jobb ablakkeret közepéig mérni a szélességet. A vitrázs függöny másik mérési adata természetesen a magasság. Ehhez pedig a pálca tetejétől kell indulni. Az, hogy hova is kerül ez, nagyban meghatározza, hogy mikor, meddig kell kihúzni a méterest. Ha mondjuk a vitrázs függöny az ablak felső részére kerül, abban az esetben addig szükséges mérni az alját, ameddig a tulaj takarni akarja az ablaktáblát.

Ha pedig a függönyt az ablak alsó részére teszi, akkor az alsó ablakkeret közepéig kell a hosszt megtudni. Ezeket tudva már sokkal egyszerűen megkapható az a vitrázs függöny, amelyik valóban jól mutat. A változó méretű függönyökkel vigyázni kell, állítják a szakértők. Például, ha az erkélyajtó előtt földig érő függöny mellett dönt az ember, akkor a mellette lévő ablakra is azonos magasságú darabot érdemes tenni. Sok vitrázs függöny esetében a ráncoltatás mellett döntenek a tulajdonosok. Ennek az eredménye pedig az, hogy nem lesz akkora a szélesség, mint amekkorára a valóságban szükség van. Azt mindenki tudja, hogy nincs is csúnyább dolog a kifeszített függönynél, kivéve, ha pont az a cél, mint a rolós megoldásnál. Ez és sok más függöny online megvehető, egy internetes boltban, a piramisfuggony.hu weboldalon, ahol számtalan egyedi darab tekinthető meg. Itt a sötétítő függöny online is megrendelhető. Ez a legtöbb esetben nem ráncolódik olyan nagymértékben, mint a fényáteresztő. Ha mind a kettőt szeretné alkalmazni a tulaj, akkor nyilván a sötétítőfüggöny kell kerüljön a szobához közelebbi oldalra.

Ajánlott ezt legalább 5 cm-el hosszabbra varratni, mint a fényáteresztőt. Ez azért elengedhetetlen, hogy amikor mind a két drapéria össze lesz húzva, akkor is szépen mutassanak. Mivel itt a függöny online vehető meg, ezért az embernek nem kell személyesen elmennie a boltba, ott járkálnia a polcok között, majd a vásárláskor kiállnia a sort. A függöny online beszerzési lehetőség tehát egy időtakarékos megoldás, amit manapság egyre többen vesznek igénybe. Arról nem is beszélve, hogy a shopban a termékek reális árúak.