Mit ajánl a szakértő a száraz köhögés ellen?

A légúti megbetegedésből felgyógyulók gyakorta panaszkodnak hosszú ideig elhúzódó kellemetlen köhögésre, ami akár 7-8 hétig is megkeseríti a mindennapokat. A rohamokban előtörő száraz köhögés ellen orvosi ajánlással többnyire különféle köhögéscsillapítókat használunk, de az igazság az, hogy a szóban forgó készítményeket általában nem lehet tovább szedni 1 hétnél.

Sőt, azok a személyek, akik az említett gyógyszerekkel élnek, sűrűn tesznek említést a mellékhatásként tapasztalt székrekedésről. Mit javasol az orvostudomány azoknak, akik csak és kizárólag természetesen úton, mellékhatások nélkül szeretnék kezelni magukat?

Amint a beteg elkezdi felköhögni a lerakódott váladékot, a gyógyulás folyamata is elkezdődik. A szakértők véleménye, hogy a száraz köhögés ellen a szabályozott száraz sóterápia az egyik leghatékonyabb módszer, ami tulajdonképpen nemcsak a légzőszerveinknek jó, de a bőrproblémákra is bizonyítottan eredményesen hat. A sóbarlangokban tett látogatás már az első alkalom után érezteti a pozitív befolyását.