Nincs strapabíróbb a Samsung tokoknál?

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor az éppen aktuális, méregdrágán vásárolt mobilunkat odaütjük valahová vagy leejtjük. Ilyenkor általában remegő kézzel nyúlunk a készülékért és azt vizsgálgatjuk aggódva, hol érte sérülés.

Persze, ha a Slim Armor Samsung tokok egyike nyújt védelmet a mobilnak, nem kell aggódnunk, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy a telefon sérülés nélkül úszta meg a kisebb-nagyobb balesetet. A tok elnevezése is ígéretes, hiszen az armor angol eredetű kifejezés páncélt jelent.

De minek köszönheti a Samsung tokok e szóban forgó modellje a strapabíróságát? Nos, ezt elsősorban a minőségi alapanyagok használatának tudhatjuk be.

A TPU-ból készült dupla réteg és a PC borítás igazi védelemmel ruházza fel a mobilt, de az igazi nagyágyú a formatervezés és a kivitelezés tekintetében az innovatív légpárnázott technika. Mindez mennyibe kerül? Nos, általánosságban kijelenthető, hogy a Samsung tokok ára nem vetekszik a csillagászati összegekkel, ám a minőséget minden esetben meg kell fizetni.