Receptkönyv 72 finomságról
Ki ne csodálta volna meg a pékárus süteményeket a polcokon, ami után természetesen vett is néhányat belőlük. Sőt, reggelire elég sok ember pékárut fogyaszt, de akár tíz óraira is. Lehet könnyebb megvásárolni őket, de akkor lemaradunk néhány csodálatos dologról. Ezért, aki vonzódást érez a péksütik iránt és maga is szeretne készíteni, hogy élje át a varázsát, azok számára nagy segítséget nyújt a 72 finomságról szóló receptkönyv, Tóthné Libor Máriától, a nagyszerű makói házipéktől.
A 8 fejezetből álló különleges receptkönyv a legnagyobb részletességgel és szépséggel tárja elénk a jobbnál jobb finomságok elkészítésének leírását. A fotók sem maradnak el a szövegek mellől, a könnyebb megértés érdekében. Ha azt hisszük, hogy tapasztalathiányunk miatt nem fognak sikerülni a sütemények, akkor tévedünk, mert ez a receptkönyv mindenkinek biztos „befektetés”. A sütni vágyó talál magának megfelelő leírást. Így kenyér, zsemle, kifli, kalács, fánk, édesség, sósság, Blundel tészta, pogácsa és perec receptek közül lehet válogatni.