Szakácskabát különleges szabással

A dolgozók megfelelő ruházata nagyon fontos, hiszen akár napi 8-12 órában jól kell érezniük magukat az öltözékükben. A modern szakácskabát típusok szerencsére ezt meg is engedik, hiszen a kialakításuknak köszönhetően, a viselőjük egész nap kellemesen érezheti magát bennük. A netpolc.hu webshop virtuális polcain többféle fazonú, női és férfi kabát is megtalálható, amelyek kényelmesek és roppant mutatósak.

A speciális kialakítású ruhadarabok természetesen több színben, rövid és hosszú ujjú kivitelezésben is elérhetőek. A C676 szakácskabát például a meglehetősen meleg munkakörülményekre kínál tökéletes megoldást. Olyan tulajdonságokat tudhat magáénak, mint a pamutban gazdag alapanyag, gyűrődést gátló bevonat, kivehető gombok, kontraszt csíkozás, ujjzseb, lélegző hálós szövet.

A webáruházunkban kapható szakácskabát változatok egytől-egyig roppant praktikusak és kényelmesek, ugyanakkor az árúk is abszolút megfizethető. Remek választás mindenkinek, aki konyhai munkáját szeretné elegáns és kellemes viseletben végezni.