Tanuljunk számolni a játék webáruházzal!

Az igazán népszerű játékok titka, hogy nemcsak szórakoztatnak, de tanítanak is. A játék webáruház Zingo számolós példánya ismerős lehet a szülőknek, ugyanis a szóban forgó termék korábbi változata a számok helyett, az aranyos ikonok és jelek segítségével fejlesztette a gyerekek készségeit és képességeit.

Ez az új számolós verzió értelemszerűen a nagyobb lurkóknak érdekes, hiszen az alkalmazásával játszva ismerkedhetnek meg a számok varázslatos világával. A társasjáték egyik eleme az okos szerkezet, amelyekből számokkal ellátott lapocskák ugranak ki. A versenyzőknek ezeket az arab számokkal ellátott lapokat kell az előttük lévő nagy táblára helyezni. A táblán lévő szimbólumoknak és a már említett arab számokkal ellátott lapoknak stimmelniük kell.

A játék webáruház Zingo társasának két nehézségi szintje van, az első a már említett számok-szimbólumok összepárosításán alapszik, míg a nagyobb kaliberű kihívást jelentő második szint legyőzéséhez az összeadási és kivonási ismeretek is szükségeltetnek.