Tartós hajegyenesítés igénylése

Neked is eleged van már abból, hogy reggelente ébredéskor szörnyű kócos, szanaszét álló hajjal ébredsz és legalább egy órába telik, amíg az utcán és a munkahelyen is vállalható frizurát varázsolsz belőle?

Hajegyenesítés
Hajegyenesítés

Ajánlunk egy jó módszert arra, hogy a reggeli frizurakészítés idejét nagymértékben lerövidítsd: egy tartós hajegyenesítés hónapokra megszabadít a reggeli hajformázás bosszantó procedúrájától, hiszen a kezelés után reggelente elég csak kifésülnöd a hajad és máris indulásra kész a frizurád.

A legtöbb hajszalon a keratinos tartós hajegyenesítést hatalmas összeg kifizetése ellenében vállalja, szolgáltatásunk révén azonban, az említett nagy összegek feléért vagy akár negyedéért is minőségi szolgáltatást kaphatsz. Különleges ötlépéses hajegyenesítő kezelésünk igénylésekor nem kell a haj károsodásától tartanod, ugyanis kizárólag só-, szulfát- és parabén-mentes termékekkel dolgozunk, hajad szépségének és egészségének megóvásáért. Így, akár három hónapig tartó, könnyen kezelhető egyenes haj büszke viselője lehetsz.