Terhességi csíkok elleni krém hatóanyag tartalma

Az esztétikailag sem szép striák, hegek vagy fogyási csíkok eltüntetése ma már egyszerűen és könnyedén megoldható, csak a megfelelő hatóanyagokat tartalmazó készítményeket kell beszerezni. A krémet naponta kétszer kell használni és az eredmény már szinte az első használat után észrevehető. A fogyási vagy terhességi csíkok elleni krém egyik lényeges alkotóeleme az aloe vera kivonat.

terhességi csíkok elleni krém
terhességi csíkok elleni krém

A krém hidratál, regenerál és nyugtat. Rendszeresen használva, képes megerősíteni a kollagén termelődés folyamatait, így késleltetve az öregedést és a ráncok kialakulását. A készítmény rugalmassá teszi a bőrt és megóvja a kiszáradástól. Már egy hét után sokkal fiatalosabbnak fogjuk magunkat érezni. A terhességi csíkok elleni krém lenmag kivonatot is tartalmaz, aminek köszönhetően javítja a kontúrok állagát, megőrizve a bőr eredeti szépségét.

A glycerin azért fontos, mert segít a bőr vízháztartás egyensúlyát. Leginkább emulgálóként van jelen a krémben, így biztosítva annak lágy, könnyed állagát. A hegyi árnika kivonat többféle aktív vegyületet és értékes illóolajokat tartalmaz, aminek köszönhetően gyógyítja a bőr felületén lévő problémákat. Továbbá erős antiszeptikus, antibakteriális és gyulladáscsökkentő tulajdonsággal is rendelkezik. A terhességi csíkok elleni krém továbbá lilahagyma kivonatot is tartalmaz. Sokan nem is tudják, hogy mennyire értékes, fontos szerepet tölt be a striák, hegek méretének csökkentésében, valamint halványabbá teszi a bőrpírt, a foltokat. A készítmény cupuacu vajat szintén tartalmaz. A cupuacu vaj az esőerdőkből származik, magas zsírsav tartalmával óvja a bőrt és semlegesíti a káros szabadgyököket. Ezen kívül, természetes fényvédő faktorokkal rendelkezik. A terhességi csíkok elleni krém továbbá avokádóból nyert olajt is tartalmaz. Az avokádó az érett, érzékeny és száraz bőrrel is csodákra képes, könnyedén beszívódik a bőrbe és nem hagy maga után kellemetlen zsíros érzést. A készítmény teljes mértékben természetes alapanyagokat tartalmaz és nincs benne tartósítószer, szintetikus alapanyag.