TOP 10 szakáll típus, ami Neked is jól állhat

A stílusos megjelenés nagyon fontos tényező a modern korban. Gyakran csak a hölgyeket illeti az a vád, hogy túl sokat törődnek a testükkel, miközben a férfiak többségéről pedig az a tévhit terjedt el, hogy főként ápolatlanok és nem adnak magukra. A valóság ennél árnyaltabb. Egyre gyakoribb ugyanis, hogy versengenek a nemek és igen, az urak esetében is előkerülnek olyan eszközök, mint a hajvasaló, bőrápolók és hasonlók.

Az sem ritka, hogy egyik-másik úriember, nőket megszégyenítően hosszú időt tölt el a tükör előtt a frizurájának megfelelő beállításával. Itt van pedig egy másik sarkalatos pont, amivel a hölgyek nem rendelkeznek, méghozzá az arcszőrzet. Merüljünk el kicsit jobban a témában! Gondoltad volna, hogy ez lesz a TOP 10 szakállforma? De mégis melyek ezek, teheted fel magadban kérdést. A gcutzbarbershop.hu oldalon megtalálod a választ, de a teljesség kedvéért, itt is felsorolásra kerül néhány típus kedvderítőnek. Jól ismert mindenki előtt a körszakáll.

Ezen kívül, a rövid szakáll és fullos bajusz (Imperial), Balbo szakáll, teljes szakáll, Long stubble (hosszú szakáll) mind olyan változatok, amelyek egyre gyakrabban kerülnek kialakításra. Természetesen ennek tudománya kicsit bonyolultabb, mint rábökni egy képre és azt mondani a barberednek, hogy ezt kérem. Van erre lehetőség, de ez még nem garancia arra, hogy jól fog állni az adott forma. A szakáll ugyanis stílust sugároz. Ahogyan a hajviselet közül sem illeszkedik bármelyik egy adott jellemtípushoz, pontosan úgy van ez a szakállal.

Vedd figyelembe a karaktered, arcformád, valamint kérd ki egy szakember véleményét, hiszen egy profi barber gyakran már ránézésre tudja, hogy mi áll jól Neked. Nem majmolni kell a sztárokat, hanem válj Te magad is azzá! Légy a saját életed főhőse, amihez mindenképpen hasznos kiegészítőként szolgálhat egy kiválóan megformázott szakáll. Ha bármilyen további kérdésed lenne a témában, akkor örömmel állunk a rendelkezésedre. Az A76 barber shop csapata folyamatosan képezi magát a trendek terén és kiváló szolgáltatást nyújt, amire nem lesz panaszod.