A Relax Dental Center vírushelyzetben is nyitva áll

A jelenleg is fennálló koronavírus okozta helyzet nemcsak az országban, hanem a világban is hatalmas pusztulásokat okoz. Ezekben az időkben sokkal nehezebbé vált az orvosi kezelések elérése, azonban a Relax Dental Center még ezekben az ínséges időkben is kinyitja kapuit. Bár a vírus egyre több helyen felüti a fejét, ez sajnos nem jelenti azt, hogy sokkal kevesebb ember betegedne meg. Sőt, a helyzet talán még rosszabb.

Sokan vannak, akik félnek a fertőzéstől és inkább nem kezeltetik magukat. Ez eddig hetekig, most azonban már hónapokig is elhúzódik, ami ahhoz vezet, hogy a probléma gyökere egyre mélyebb lesz.

Bár a fogfájás kellemetlen dolog, a Relax Dental Center úgy döntött, hogy csak és kizárólag egészséges pácienseket fogad. Amennyiben megfázás tüneteit észleljük magunkon, inkább telefonáljunk oda előre és a munkatársak örömmel fognak nekünk új időpontot adni, amikor már jobban érezzük magunkat. Kerüljük a kísérőket és tartsuk be a kézmosást, hiszen a fogorvosok is megteszik ugyanezt a mi érdekünkben!