Arany szív medál kétféle nemesfémből

A nőiesség, a finomság jelének tekinthető a különböző szív formájú ékszerek viselése, de emellett rendkívül diszkrétek és aranyosak ezek a típusú ékszerek. Gyakran lehet látni a hölgyek nyakában az arany szív medál valamelyik elegáns modelljét, az ékszerüzletekben sűrűn keresik ezt.

Megfigyelhető, hogy egyetlen bolt kínálatából sem hiányzik az arany szív medál, mint ahogyan gazdag felhozatalt ajánl ezekből az ngoldekszer.hu webshop is. Árkedvezménnyel is megvehető innen több darab, például több mint 8000 Forinttal kevesebbért az eredeti árától, az a 14 karátos arany szív medál, ami cirkónia kövekkel van kirakva.

Fényes felületű, gyönyörű ékszer, ami bármelyik arany nyakláncon nagyon szépen mutat. Sárga aranyból készült, rendkívül finom megmunkálású darab. De ha nem szeretne kövekkel kirakott ékszert, akkor tudnia kell, hogy a webáruház ilyeneket is a rendelkezésére bocsájt. Igazán szemet gyönyörködtető a fehér és sárga arany kombinálásával létrehozott dupla arany szív medál, aminél az első szív sárga, a mögötte lévő pedig fehér arany.