Ars Una iskolatáska virágos motívumokkal

Nem mindegy, hogy milyen táskában viszi mindennap a gyermek az iskolába szükséges tanszereket, hiszen fejlődő szervezetének nem jó a túl sok cipelés. Viszont egy Ars Una iskolatáska leveszi a terhelés egy jó adagját az apró vállakról, hátról, ergonómiai kialakításával megóvja az iskolás helyes testtartását.

Vastag szivaccsal van ellátva a vállpántja, így könnyebb, kényelmes érzést biztosít. Például a hatizsakom.hu webshop kínálatában sokféle Ars Una iskolatáska fedezhető fel, ezek között szerepel a Catalina Estrada anatómiai M modell is, ami kislányoknak ideális választás.

Nagyon könnyű, mindössze 0,9 kg, erős vízlepergető anyagból készült, alján 4 talp található, ami stabilitást biztosít a táskának és meggátolja, hogy a feneke a talajhoz érjen.

Három cipzáras rekesszel rendelkezik, a legnagyobbikban egy válaszfal kapott helyet, amibe szépen, rendszerezve lehet pakolni. Ez az Ars Una iskolatáska világos színű, kedves, virágos motívumokkal, de nem hiányoznak a fényvisszaverő anyagok sem, a gyerkőc biztonsága érdekében.