Enyhíti a fáradtságot a holt-tengeri só

Az AHAVA kozmetikumokban megtalálható egyedülálló ásványi komplexek fontos nyomelemek és makrotápanyagok széles skáláját tartalmazzák. Ezek közé tartozik a jód, magnézium, kálium, vas, kalcium, mangán és szilícium. A holt-tengeri só emberi szervezetre gyakorolt hatását aligha lehet túlbecsülni.

Az ásványi SPA eljárások táplálják és helyreállítják a bőrt, enyhítik az izomfájdalmakat, javítják a hangulatot, gondoskodnak a hormonokról és az emberi idegrendszerről. A holt-tengeri sóval, szerkezetében és összetételében azonos természetes anyag nem létezik a bolygónkon.

A modern technológiának köszönhetően bárki megtapasztalhatja az izraeli ásványok hatékonyságát klasszikus sófürdőkkel, borogatásokkal, hámlasztó masszázsokkal vagy sós bedörzsölésekkel. A Holt-tenger egyedülálló víztömeg, ami már az ókor óta ismert kozmetikai és gyógyító hatású.

A tengerből származó ásványi anyagokat, sókat és iszapot széles körben használják a modern kozmetológiában. A holt-tengeri sónak köszönhetően, Ön is könnyedén szervezhet SPA kezeléseket a fürdőszobájában.