Fűnyíró traktor ékszíj a kések meghajtásához

Néha nem is olyan komoly a probléma, mint ahogyan azt elsőre gondolnánk. A fűnyíró traktor ékszíj egyszerűen cserélhető és szép számmal találhatunk belőle a cvgshop.hu webáruházban.

Bizonyára sokakkal megesett már, hogy elkezdték volna nyírni a füvet, ám a kések nem kezdtek el forogni. Hogyha elszakad az a fűnyíró traktor ékszíj, amely a kések meghajtásáért felelős, akkor ugyan furikázhatunk ide-oda, de gyakorlati haszna nem lesz a járgánynak.

Természetesen az ilyen feladatok nem várhatnak, mert a természet gyorsan utat tör magának, és néhány nap leforgása alatt alaposan elburjánzik a növényzet. A rendezett környezet és a szép gyepszőnyeg érdekében érdemes mihamarabb megrendelni a fűnyíró traktor ékszíjat, amelyből egyaránt megtalálható a Husqvarna és McCulloch modellekkel kompatibilis változat is.

Már az első alkalommal érezhető lesz a különbség, mivel sokkal hatékonyabban dolgozhatunk egy új fűnyíró traktor ékszíjjal, mint a régivel. Ugyanakkor rendszeres karbantartás mellett, csupán ritkán lesz szükség alkatrészcserére.