Görögország nyaralás szempontjából közkedvelt

A 2021-es év nagyon sok mindenben nem rendhagyó az eddigiekhez képest. A járványhelyzet elég komolyan rányomta a bélyegét mindenre, de szerencsére nyáron megengedi nekünk a vírus, hogy kicsit kifújjuk magunkat. Ne vesztegessük el a lehetőséget, hanem ragadjuk meg az alkalmat és vegye kezdetét a lazítás! Görögország nyaralás szempontjából hihetetlenül népszerű.

Ez nem meglepő, hiszen a hatalmas szigetvilággal rendelkező, tengerparttal övező, mediterrán klímán található ország sokak kedvence. Tele van kulturális örökségekkel és kedves, vendégszerető emberekkel. Ha már Görögország nyaralás, akkor többféle módon is megközelíthető a vidék. Választhatjuk a buszos, repülővel történő utazást, de a nagyon bátrak saját autóval mennek.

Tény, hogy az idei évben kicsit más lesz a beutazás, amint azt megszoktuk, mert jó esetben csak teszthez, de az sem kizárt, hogy vakcina útlevélhez fogják kötni a belépést. Mindenesetre Görögország nyaralás érdekében egy kiváló célpont, amit kár lenne kihagyni. Elő tehát az útikönyvvel és tervezzük meg az utazás minden percét!